Over ons

Mooier kunnen we het niet maken wel makkelijker!

MERK ONAFHANKELIJK

Flexibel betaal alleen wat u verbruikt

SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE SERVICE

Onlineprinterleasen.nl is handelsnaam van DS-G

Onze toegevoegde waarde reikt verder dan het leveren van een printer

Onlineprinterleasen.nl

Onlineprinterleasen.nl is een platform van Document Solutions Groep, waarbij de focus ligt op het online aanbieden van printers voor een snelle prijsopgave en levering van printers aan bedrijven in het MKB.

Het aanbod bestaat uit de merken Brother, Kyocera en Triumph-Adler. Een assortiment bestaande uit laserprinter, multifunctionals, labelprinters, kantoorprinters, grootformaat printers.

Een totaal aanbod met diverse mogelijkheden in extra opties en variaties in leasetarieven op basis van verschillende leasetermijnen. Kortom voor elke printbehoefte een passend voorstel voor een leaseprinter op basis van werkelijke gemaakte afdrukken.

Onze betrokkenheid uit zich in printoplossingen dat verder rijkt dan het leveren van een printer.

Wij borgen het gemak van printen door het leveren van toners, verbruiksmaterialen en het snel verhelpen van mogelijke printerstoringen.

Na het melden van een storing komt onze servicemonteur conform afspraak op locatie.

Wij krijgen energie om ondernemers te helpen met het zoeken naar oplossingen voor zakelijke uitdagingen.

Onze missie

Onlineprinterleasen.nl biedt printers en printoplossingen aan op basis van operational leasecontracten. Ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf in Nederland worden ontzorgd in hun dagelijkse printbehoefte. Binnen een opwarmtijd van enkele seconde de perfecte afdruk tegen een scherp all-in afdruktarief. Voor de bedrijfsvoering minimale kosten of verborgen faalkosten en geen afname van de liquiditiet door investering in eigendom. Met een flexibele prijsstelling en merk ononafhankelijkheid bieden wij scherpe leasetarieven voor een snelle levering voor zorgeloos printen. Zo bieden wij elke ondernemer een passende leaseprinter aan.

Onze visie

Iedere MKB ondernemer moet zorgeloos kunnen printen zonder hoge investeringen. In een continue veranderende markt en met continue technologische ontwikkelingen een onafhankelijk merk aanbod van printers en printoplossingen aanbieden op basis van een passend aanbod tegen scherpe concurrerende tarieven.

Onze kernwaarden

  • Merk onafhankelijk
  • Flexibel
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Onze ervaring in jaren

Opgeleverde projecten

Aantal lopende contracten

Aantal installaties

Wat we doen

Offreren, installeren, verbruiksartikelen, reparaties en service

Offerte

Filter, bekijk en maak een keuze uit de aangeboden printers door de knop [vrijblijven aanvragen]. Bepaal vervolgens de gewenste duur van het leasetermijn. Des te langer de termijn, des te lager het leasebedrag. Verstuur tenslotte de offerteaanvraag door opgave van bedrijfsnaam en contactpersoon. Binnen een werkdag ontvang je ons offertevoorstel per e-mail met een leasetarief per maand.

Installatie & Training

De genoemde leasetarieven per maand zijn exclusief bezorgkosten en installatie. In ons offertevoorstel is een aanbod opgenomen voor de bezorging in Nederland vanaf ons magazijn en voor de installatie van de printer op locatie. De installatie dient vooraf afgestemd te worden in verband met de aansluit op het bedrijfsnetwerk. Na montage krijgt de hoofdgebruiker een gebruikerstraining.

Zorgeloos printen

Printen naar behoefte en zonder zorgen printen is de gedachte van onlineprinterleasen.nl. U betaald achteraf één tarief voor de werkelijke gemaakte afdrukken, voor de toners en voor verbruiksmaterialen. Gebruiksmaterialen, zoals papier of nietjes, zijn bij ons verkrijgbaar als serviceproduct. Bij een storing reageren wij binnen 24 uur voor een servicemonteur op locatie.

Laserjet

Laser printers maken gebruik van een elektronisch geladen trommel om de toner van toepassing op het papier en vervolgens op te warmen , zodat de toner te houden aan de afdruk.

Multifunctional

Een multifunctional wordt ook wel een all-in-one printer of MFP genoemd. De naam van het apparaat zegt het eigenlijk al, een multifunctional heeft meerdere functies in één. … In plaats van een printer, scanner en kopieerapparaat, heb je namelijk maar één all-in-one printer nodig.

Grootformaat printer

Een grootformaat printer is niet alleen zelf groot, hij drukt ook op groot formaat af. Denk aan maten als A0, A1 en A2. Dit maakt dergelijke printers uitermate geschikt voor copyshops, drukkerijen en scholen. Plotters worden veel gebruikt voor technische tekeningen, zoals blauwdrukken. Bouwbedrijven en architecten maken hier veel gebruik van.

Label printer

Met een labelprinter kun je etiketten, barcodes en visitekaartjes printen, zowel op papier als op plastic. Dat alles doe je heel eenvoudig en voordelig. Daarom is het niet raar dat labelprinters steeds meer worden gebruikt. Het kiezen van de juiste labelprinter is niet altijd even makkelijk.