Neem contact op
Vraag offerte aan

Meer weten? Wilt u meer weten over het leasen van een printer. Na het versturen van onderstaand contactformulier beantwoorden wij uw vraag of offerteaanvraag.

Kantoor

Blekenweg 125, 9753 JR HAREN

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30

E-mail

info@onlineprinterleasen.nl

F.A.Q.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt onlineprinterleasen.nl?

Bekijk ons aanbod van printers en vraag een offerte aan. De offerteaanvraag is geheel vrijblijvend. Binnen 1 werkdag ontvang je per e-mail een offerte en leaseovereenkomst. Mochten wij aanvullende informatie nodig hebben, dan nemen wij contact op. Zowel onze offerte als ook de leaseovereenkomst dienen digitaal ondertekend te worden.

Waarom een printer leasen?

Lage maandlasten in plaats van hoge investeringen. Je hoeft geen aankooprijs te betalen, maar je sluit een leaseovereenkomst af voor een tarief per afdruk. Print gemak inclusief toners, vervangbare onderdelen en service.

Wat is leasen?

De leaseovereenkomst betreft operationele leasing van de printer. Bij operationele leasing blijft de economische eigendom bij de kredietverstrekker en ben je formeel geen eigenaar van de printer. De looptijd kan verdeeld worden over een periode van 36 tot 72 maanden.

Waarom moet ik kiezen tussen verschillende looptijden?

De keuze van de verschillende looptijden, 36, 48, 60 of 72 maanden, beïnvloed het maandtarief. Hoe langer de looptijd des te lager het maandtarief.

Wat allemaal inbegrepen in het maandtarief?

Ten eerste een leasetarief voor de financiering van de printer. Dit betreft de rente en aflossing. Ten tweede een all-in tarief per afdruk. Dit betreft gebruik van toners, gebruiksmaterialen en onderhoud.  

Hoe verloopt de betaling?

De betaling van het leasetarief is vooraf per kalender kwartaal conform de leaseovereenkomst. De betaling van het all-in service tarief is achteraf per drie maanden achteraf op basis van het werkelijke aantal gemaakte afdrukken.

Ik heb mijn offerte aanvraag verstuurd, en nu?

Binnen 1 werkdag ontvang je per e-mail van ons de offerte met leaseovereenkomst. Voor acceptatie dienen beide documenten digitaal ondertekend te worden. Indien we nog aanvullende informatie nodig hebben, nemen wij contact met je op.